Joulu 2017

kuva 544

Eilen oli kauan odotettu jouluaatto ja ihmeellisesti se on nyt ohi. Onneksi on vielä pyhäpäiviä jäljellä, samoin jouluruokaa. Tulin Vaasaan viettämään joulua äitini ja neljän sisarukseni kanssa. Tänä jouluna ei tainnut kenelläkään olla minkäänlaista stressiä jouluvalmisteluista ja silti kaikki saatiin hoidettua. Kotona on joulun tunnelma. Aattona nukuimme pitkään, katsoimme joulurauhanjulistuksen, kävimme hautausmaalla, saunassa ja aterioimme herkullista ruokaa. Lopuksi pikkusiskoni toimi joulupukkina ja jakoi lahjat.

kuva 529

kuva 530

kuva 532

kuva 543

kuva 520

Joulurauhanjulistus on ehkä vahvin perinne mitä meillä on ja toivon, että jonain vuonna pystyn olemaan Turussa silloin paikan päällä. Rakastan muutenkin jouluisin röhnöttää sohvalla ja katsoa televisiota joulukuusen valojen loisteessa. Olemme katsoneet tänä jouluna mm. Raskasta joulua -konsertin ja Bruno Marssin keikan. Aattoiltana pistimme pyörimään Mamma Mia! -elokuvan. Olen nähnyt sen kymmeniä kertoja, mutta se vaan on niin loistava! Ja Meryl Streep ❤

kuva 521

kuva 527

Laitoimme ulos kynttilöitä palamaan ja ihailimme myös muiden pihojen valoja. Monet ovat panostaneet jouluvaloihin ja se on mahtavaa, koska silloin pimeys ei tunnu niin peittävältä. Maa on onneksi ollut edes hentoisen lumen peitossa, mikä osaltaan lisää valoisuutta. Ja liukasta on!

Sain ihania lahjoja ja olin aivan häkeltynyt, kuinka paljon niitä tuli. Sain mm. uuden puhelimen, Turku-kassin, villasukat, herkkuja, ison teekupin, rahaa ja Jutta Gustafsbergin sekä Sanna Wikströmin kirjoittaman Tsemppi-kirjan. Ja tavallisia sukkia sain myös, koska edellisenä iltana äiti huomasi reikäiset sukat jalassani 😀 En käsitä, kuinka nopeasti ne aina hajoavat.

kuva 539

kuva 540

kuva 541

kuva 542

Ja mitä olisikaan joulu ilman, että jollain kaatuu jotain pöytäliinalle? Tällä kertaa kyseessä ei kuitenkaan onneksi ollut punaviini, vaan pikkuveljen maitolasi:

kuva 534

Tänään aion jatkaa rentoutumista, ehkä luen gradu-materiaaleja hetken aikaa. Toivottavasti teillä on joulu mennyt hyvin, olette rentoutuneet ja syöneet mahat täyteen. Rauhaisaa joulunaikaa ❤

Nora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s