Kahvilahuumaa!

Ihmeellisesti on vuosi taas siinä vaiheessa, että viimeistä kuukautta viedään. Tähän vuoteen on mahtunut hurjan paljon erilaisia asioita, hyviä ja huonoja. Olen saanut tehdä vastuullisia ainejärjestöjuttuja, muuttanut Helsinkiin, päässyt tekemään oma radio-ohjelmaa ja suorittanut kahta tutkintoa. Välillä on tuntunut siltä, että paineita on liikaa, mutta toisaalta, kaikki ovat olleet niin kivoja juttuja, että niitä on tehnyt mielellään. Olen kuitenkin iloinen, että joitakin asioita tulee pian päätökseen ja uusia juttuja on jo näköpiirissä.

Olen viime viikkoina tuntenut sopeutuneeni Helsinkiin hyvin. Tämä kaupunki alkaa tuntua jo kodilta, jonne on mukava palata. Olen matkustanut paljon Turku-Helsinki väliä ja yhden liikenneonnettomuuden ehdin kokemaan, kun Onnibussilla matkasin Helsinkiin. Se sattui moottoritiellä järjettömän liukkauden vuoksi, mutta onneksi pahempia henkilövahinkoja ei tullut, vaikka pakettiauto tuli Onnibussin alakerran ikkunoista sisään. Oli onnea matkassa.

Tällä viikolla olen viettänyt enemmän vapaa-aikaa ja tavannut ystäviä. Olen saanut viettää mukavia keskusteluhetkiä ihanien ihmisten kanssa ja ne hetket ovat yleensä voimaannuttavia. Tällä viikolla olen myös tutustunut muutamaan Helsingissä sijaitsevaan ihanaan kahvilaan.

kuva 501

kuva 502

Ylimmäinen kuva on Paulig Kulmasta, jossa vitriini pursuaa toinen toistaan herkullisimpia raakaherkkuja. Valinnan vaikeus on taattu! Päädyin ottamaan appelsiini-suklaaraakakakun ja se oli järjettömän hyvää. Appelsiini maistui mukavasti suklaan alta. Toinen kuva on Helsingin Kanavarannassa sijaitsevasta Goodio Cafesta, joka oli todella viihtyisä. Siellä otin lemppariani, Snickers-raakakakkua. Vesi herahtaa kielelle pelkästä kuvasta.

kuva 503

En muista kahvilan nimeä, josta yllä oleva kuva on. Mutta se on Helsingin keskustan tuntumassa, sen yhteydessä on kirjakauppa ja ylhäällä kirjasto. Paikka oli myös viihtyisä ja siellä oli raakakakun lisäksi perinteisempiä leivosvaihtoehtoja sekä suolaista tarjontaa. Sinnekin aion suunnata vielä uudestaan. Palvelu oli myös todella ystävällistä, mitä se on ollut muissakin kahviloissa. Iloisesta asiakaspalvelusta tulee helposti hyvä fiilis!

kuva 504

Olen viime aikoina tuntenut paljon iloa. Vaikka vielä on hirmuisesti tehtävää ennen joulua, olen innoissani tulevasta. Yritän luottaa siihen, että elämä tuo mukanaan hyviä asioita ja aktiivisesti hakeutua niiden pariin. Nyt kun elämä on ollut täynnä muutoksia, olen kai niiden myötä tullut rennommaksi. En yritä niin kovasti hallita elämäni kulkua, vaan jätän myös hyville sattumuksille varaa. Aion nauttia hyvistä asoista ja ratkaista ongelmallisia tilanteita. Pyrin hyvään energiaan.

Tsemppiä kaikille joulukuuhun! Pian pääsee nauttimaan joulupöydän antimista ja rauhoittumaan ❤

Nora

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s